Zapisz się! Menadżer zawodnika w pro-wrestlingu czeka na Ciebie!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Tye Dillinger vs. Bray Wyatt (Debiut i atak Brocka Lesnara)(0-100%)
2. Zahra Schreiber vs. Kelly Kelly (Debiut i atak Charlotte)(0-100%)
3. Tetsuya Naito vs. Jay Lethal (0-100%)
4. Wywiad Samoa Joe (0-100%)
5. Samoa Joe vs. Bad News Barrett (0-100%)
6. AJ Styles vs. Randy Orton (0-100%)
7. Speech Setha Rollinsa (nie odbył się on, więc dodajemy do tego zero)(0-100%)
8. Seth Rollins vs. Finn Balor - Extreme Rules Match for XPW International Championship (0-100%)
Wiadomość dodana po 04 min 32 s:
1. Tye Dillinger vs. Bray Wyatt (Debiut i atak Lesnara) - a dam sobie takie 70% za ten atak, gdyż w sumie się trochę postarałem xD
2. Zahra Schreiber vs. Kelly Kelly (Debiut i atak Charlotte) - krótkie to było, dlatego dam 50%, Igamer mógł się bardziej postarać przy tym ataku, gdyż miał czas i możliwość
3. Tetsuya Naito vs. Jay Lethal - no cóż, panowie mnie okropnie zawiedli, że nie zdołali dokończyć walki, może jeszcze dostaną szansę na udział w Ladder Matchu? 0%
4. Wywiad Samoa Joe - 80% - krótkie, zwięzłe i na temat, tyle w temacie.
5. Samoa Joe vs. BNB - 75% - Joe zesquashował rywala i bardzo dobrze, bo tak miało być.. Erragon nawet nie raczy spojrzeć, że ma walkę.. A szkoda
6. Styles vs. Orton - 75% - dominacja Stylesa zaowocowała tym, że Eric Bischoff po jego walce ogłosił, iż znalazł się on w walce wieczoru Cashing-In! Teraz Bartix nic, tylko dominować tak jak do tej pory hehe.
7. Speech Rollinsa - 0% - myślałem, że Mat chociaż wrzuci jakąkolwiek krótką przemowę.. A tu nic.
8. Seth Rollins vs. Finn Balor - Czy ja wiem, czy ta walka była godna Main Eventu? Igamer wygrał, bo Mat nie pisał, także walki wyrównanej tu nie było, ale ze stypulacją panowie sie postarali i ją wykorzystali, toteż dam 85% za tą walkę.
1. 60%
2. 40%
3. ---
4. 75%
5. 70%
6. 70%
7. Nie moja wina, choroba nie wybiera.
8. 80% - to samo.
Strony: 1