Zapisz się! Menadżer zawodnika w pro-wrestlingu czeka na Ciebie!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Dobra, więc tutaj... Po prostu, jak w temacie, chodzi o oceny... Oceniamy w procentach, czyli dla niekumatych od 0% do 100%, tak jak w EWR... Każdy element gali oceniamy właśnie w tej skali, abym potem mógł ze wszystkich ocen do każdego punktu, ze średniej arytmetycznej wyliczyć ocenę segmentu/walki... mam nadzieję, że rozumiecie, także z pierwszego HS'u oceniacie...
1. Segment Erica Bischoffa (0-100%)
2. Bad News Barrett vs. Jay White
3. Samoa Joe vs. Tye Dillinger
4. Tetsuya Naito vs. Seth Rollins - Nowy pretendent do tytułu XPW International
5. Zahra Schreiber vs. Sara Del Rey
6. Main Event! Finn Balor vs. Jay Lethal - Nowy pretendent do tytułu XPW International
Macie czas na ocenienie 48h od tego momentu... A po czasie i policzeniu wszystkich ocen, zrobię oceny ogólne i zobaczycie najmocniejsze punkty gali wg Was... Czy też najsłabsze Oceniajcie!
1. Segment Erica Bischoffa 60%
2. Bad News Barrett vs. Jay White 65%
3. Samoa Joe vs. Tye Dillinger 70%
4. Tetsuya Naito vs. Seth Rollins - Nowy pretendent do tytułu XPW International 75%
5. Zahra Schreiber vs. Sara Del Rey 50%
6. Main Event! Finn Balor vs. Jay Lethal - Nowy pretendent do tytułu XPW International 75%
1. 80%
2. ***
3. **** 3/4
4. *****
5. ***
6. *****
Też pozwolę sobie ocenić, no bo przecież kto mi zabroni? Też mam prawo do opinii xd
1. 70% - zapowiedzenie PPV i jego fenomenu..
2. 50% - lokalny wrestler teoretycznie ponad BNB'm? Erragon spartolił sprawę, choć jeszcze może z tego wyjść..
3. 75% - Joe pokonał Dillingera czysto... Gratulacje dla Ziomeczka, choć walka była trochę jednostronna.
4. 80% - tutaj śmiało dam 4/5 gdyż... Rollins urzekł, zaimponował chyba najbardziej ze wszystkich i mam nadzieję, że Mat zdoła wygrać i byc pierwszym mistrzem XPW International.
5. 70% - fajnie, że Zahra powalczyła z Del Rey'ką i całkiem fajnie to wyglądało, Damian dobrze to rozpisał, przyjemnie się czytało i Zahra mam nadzieję, że będzie dalej wygrywała i dominowała..
6. 85% - Gracz "Mam małego ..." spartolił sprawę i przez to Main Event na tygodniówkę będzie miał słabszy odbiór, niż pierwotnie miał mieć i już tego nie wykręcę, żeby było inaczej... Lecz walka była najlepsza na gali, wyrównana, emocje były na niej, jak na żadnej innej na HS'ie, walka godna Main Eventu pierwszego House Showu.
1. Segment Erica Bischoffa 78%
2. Bad News Barrett vs. Jay White 40%
3. Samoa Joe vs. Tye Dillinger: nie lubie oceniać ale jak trzeba 73%
4. Tetsuya Naito vs. Seth Rollins - Nowy pretendent do tytułu XPW International 82%
5. Zahra Schreiber vs. Sara Del Rey 65%
6. Main Event! Finn Balor vs. Jay Lethal - Nowy pretendent do tytułu XPW International 87%
1. 89%
2. 35%
3. 80%
4. 82%
5. 71%
6. 92%
Dziękuje dobranoc.
1. Segment Erica Bischoffa : 75%
2. Bad News Barrett vs. Jay White : 50%
3. Samoa Joe vs. Tye Dillinger : 78%
4. Tetsuya Naito vs. Seth Rollins : 83%
5. Zahra Schreiber vs. Sara Del Rey : 63%