Zapisz się! Menadżer zawodnika w pro-wrestlingu czeka na Ciebie!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Piszący: Wiater
Wymagania: Speech Bischoffa
Czas: Do czasu ukończenia wszystkich walk
*Na arenie zapanowała cisza, wszyscy wyczekiwali momentu kiedy objawi im się ta tajemnicza persona, a być może i ją już znają. Gdy tylko na arenie wybrzmiało nieznane dotąd nikomu Theme, zaczęły się rozmowy między widzami kim może być tajemniczy przybysz który od tego momentu jest nowym generalnym menadżerem XPW. Wyszedł zza stage'u i... To Eric Bischoff! Potencjalny nowy GM XPW, przechadza się po rampie słysząc chanty "Holy Shit! Holy Shit! Holy Shit!",a dosyć spora część publiki zaczyna robić ukłony w stronę Erica... Delikwent chwyta za mikrofon i zaczyna mówić, przy wielkim popie XPW Universe...*
Eric Bischoff: Welcome... To first Live Event of XPW! Panie i panowie, cóż Wam za kartę przygotowałem, czyż nie?! (Yes! Yes! Yes!) Chciałbym na samym początku oświadczyć, iż... (Welcome Back! Welcome Back! Welcome Back!) Och, tak.. Też się cieszę, że do Was wróciłem... Można tęsknić za rodziną, za żoną, ekhem hmm.. Hehehe... Ale za niczym się tak nie tęskni, jak za fanami pro-wrestlingu.. Prawdziwego pro-wrestlingu z dodaniem szczypty, bądź czasami niektórzy zawodnicy sprawiają, że jest to garść... Extreme'u! Tak jest.. Prawda, dzisiaj nie dałem żadnej stypulacji, która by potwierdziła teraz moją tezę, lecz... Chcę wszystko zostawić na pierwsze show telewizyjne... Właśnie dnia jutrzejszego, wyruszę w podróż do Nowego Jorku, aby podpisać nową umowę... Na cały rok z USA Network! (cheer fanów) Tak jest! W następnym tygodniu spotka Was pierwsza gala XPW, która będzie odbywała się cotygodniowo, a już po czwartym wydaniu tej tygodniówki, będziecie mieli oglądać w systemie Pay-Per-View... Pierwsze w historii XPW PPV... Cashing-In! (cheer!) Zapewne wiecie, jak to będzie wyglądać po nazwie i po tym, jak to się odbywało w innej federacji... Sześciu zawodników w Main Evencie zawalczy o jedną, jedyną walizkę Money in the Bank w XPW na ten rok, która to... Która to umożliwi zdobywcy jej, zainkasowanie walizki kiedykolwiek chce podczas gali tygodniowej, czy na House Show, czy nawet na Pay-Per View... Ta walizka będzie obejmowała pas XPW International, który obecnie przez pewien czas będzie jedynym mistrzostwem, choć roster się zasila w coraz to ciekawsze nazwiska, więc czas pokaże... No więc na dzisiaj to tyle z ogłoszeń, zapraszam na niesamowite walki, które wyłonią pretendentów do mistrzostwa International i... I'm back and I'm Better than Ever!
*Obraz gaśnie przy popie dla Bischoffa, opuszczającego właśnie arenę*
Strony: 1
Wątek zamknięty